Golf er en sport for alle

Golf er en sport for alle

Golf hole in one

Golf er en sport de fleste forbinder med gamle, rige, hvide mænd, der drikker dyr vin og kører rundt i små golfbiler i stedet for at gå, men det er det ikke. Golf er en reel sport, der kan få blodet rundt i kroppen, og samtidig er det en fantastisk måde at konkurrere med gutterne, og hvem kan ikke lide en sportsgren, hvor man kan hælde en øl ned undervejs?

Her kan du spille golf

Der er mange forskellige steder i Danmark, hvor det er muligt at finde en golfbane. Men selvom der er mange golfbaner, er de dog typisk at finde uden for de større byer, da der er brug for store arealer, når man skal anlægge en golfbane.

Du kan let bruge Google maps til at finde en golfbane, der ligger nær dig, og ofte vil der også være mulighed for at bruge offentlig transport, hvis du ikke har bil.

Selvom transporttiden måske kan virke afskrækkende i første omgang, så er Golf ikke en hurtig sport, og når man tager højde for, at et spil golf sagtens kan tage det meste af dagen, er transporttiden ikke lige så stor i forhold.

Det skal du bruge for at spille golf

Det kan være dyrt at investere i ordentligt golfudstyr, men hvis du skal undgå at låne penge fra start, er der heldigvis mulighed for at leje eller låne køller, sko og bolde i de fleste golfklubber, men det er ikke det eneste du får brug for. Det vigtigste er tøjet, og det er ikke fordi det handler om mode. Det handler om komfort og vejrbestandighed.

Når du spiller golf, kommer du til at bruge en masse tid udendørs, og derfor er det vigtigt, at det tøj du tager på er derefter. Hvis det er koldt eller blæser kan du med fordel iføre dig skiundertøj, og hvis solen skinner, kan en kasket være en rigtig god tilføjelse, da du ikke kan skærme for solen med hænderne, mens du svinger køllen. 

Når du skal investere i udstyr

Hvis du først bliver bidt af golf, bliver det hurtigt uundgåeligt at anskaffe sine egne køller. Det hænger sammen med, at alle køller er forskellige, og man kan nemlig hurtigt få præferencer for bestemte typer køller. Når du skal købe dine egne køller, bør du dog ikke gå ned på kvaliteten. Derfor kan det være nødvendigt at tage et privatlån, så du kan sprede udgiften ud over flere måneder.Inden du beslutter dig for, hvilke køller du skal købe, er det dog en god idé at have prøvet at svinge køllerne. Hvis din lokale golfklub har et sæt køller, du godt kan lide, så er det måske dem, du bør se nærmere på.

admin

Lukket for kommentarer.