Få den fedeste golftur i udlandet

Få den fedeste golftur i udlandet

Golfsko og golfbold

Elsker du golf, men synes du efterhånden, at den lokale golfbane ikke er så sjov længere? Trænger du til nye omgivelser og nye udfordringer?

Det kan være meget morsomt at tage på en fed golftur i udlandet, og det kan byde på en masse sjove oplevelser. Men det kan skam også byde på nogle udfordringer, og der er nogle ting, du bør overveje, før du tager afsted med dine golfkøller. Læs hvad de er her. 

Alene eller sammen med nogle?

Det første, du bør overveje, er, hvorvidt du skal have andre med på din golftur eller foretrækker at tage af sted alene. Hvis du har familiemedlemmer eller venner, som elsker golf lige så meget som dig, så kunne det være meget sjovt at tage af sted sammen med dem. På den måde kan I skabe jer nogle gode minder sammen og styrke jeres relation til hinanden. 

Hvis du er frisk på det, så kan du eventuelt også spørge ad på dit arbejde blandt dine kollegaer, om der er nogle af dem, som kunne tænke sig at tage af sted på en golftur til udlandet med dig. Det kan virke en anelse vovet på den måde at rejse afsted sammen med nogle, du måske ikke kender så godt. Men på den anden side kan det også være med til at opbygge en tæt og nær relation til hinanden. Og måske kan det være starten på et nyt venskab.

Det kan også sagtens være, at du foretrækker at have denne oplevelse for dig selv. At rejse alene kan være en noget så rar og fornøjelig ting.

Book specialbagage

Hvis du gerne vil have dine egne golfkøller og deslige med dig, så er det nødvendigt at du booker en speciel bagage til dette. Langt de fleste flyvefirmaer bryder sig ikke om, at golfkøller og lignende bliver blandet sammen med den almindelige bagage. Det er for eksempel det samme, når man skal på skiferie med sit eget udstyr. Så booker man også en særlig bagage til dette. 

Undersøg derfor gerne om det firma du skal flyve med har sådan nogle regler. Ofte kan du finde informationen på deres hjemmeside, eller når du køber din billet. Og prøv ellers at ringe eller kontakte dem på anden måde, hvis du stadig er i tvivl.

Vælg golfstedet med omhu

Der er masser af gode golfsteder at vælge rundt omkring i verdenen, men det er nu ikke alle, som er lige gode. Vær altid meget omhyggelig når du vælger dit golfsted. Det ville trods alt være ret så træls, hvis du havde booket en længere ferie og opdager, når du kommer derhen, at plænen er helt hullet eller servicen er elendig.

Du kan ofte finde en masse god information om de forskellige golfsteder ved simpelthen at læse et par anmeldelser igennem, før du går i gang med at booke. Hvis folk har haft en rædsom oplevelse, vil de med garanti gerne dele deres mening om stedet. Og omvendt vil folk gerne lade andre vide, hvis de har haft en fremragende oplevelse. Det kan som regel også godt betale sig at kigge efter rejsetilbud – en golftur er som regel ikke billig, så hvis man kan spare noget på billetten er det jo fedt.

admin

Lukket for kommentarer.